torstai 14. marraskuuta 2013

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan...uutisia

Suunnitelmat olivat todella suuret tämän syksyn suhteen, mutta tässä se nyt nähdään... ei vieläkään yhden yhtä kuvaa täällä blogissa. Koetan parantaa tapani jatkossa, minut tuntevat tosin tietävät ettei ainakaan kovin pian kannata niitä edelleenkään odotella. Pahoitteluni!

Syksy on vierähtänyt niin nopeaan, että jo huomenna pitäisi matkata Tampereelle Kädentaidon messuille. Kuvittelin päässäni koko ajan, että aikaa on vielä runsaasti :) ...eihän se joulukaan vielä tule moneen kuukauteen...eihän. Jännittää lähteä yksin noin isoille messuille.

Kaikki on tosin vielä aivan levällään... siis kirjaimellisesti tavarat pitkin ja poikin taloa. Viimeisen viikon olen vielä maannut sohvalla kärsien aivan massiivisesta syysflunssasta. Niin kamala on olo ollut, ettei todellakaan ole tarvinnut potea huonoa omaatuntoa sairaslomalla olosta, ja edelleenkin olo on sen verran heikko, että katsotaan miten huomenna käy.

...siis huomenna voi mielellään tulla piristämään päivääni Tampereelle Kädentaidonmessujen C-halliin ostosten merkeissä. Osastoni on P153, siis vain pieni pöydän pätkä täynnä ihania koruja, joten älä kävele ohi :)

1 kommentti:

  1. kävin täällä kurkkimassa. Ostin kädentaitomessuilta korusi ja siellä pussissa oli yhtystiedot tänne blogiin. Korusta ISO kiitos, (hopeoitua kuparilankaa kolme mylpyrää ketjussa), ostin ja olen pitänyt sen jälkeen melkein päivittäin. Se on kaunis. Nyt voin ohjata kiinnostuneet tänne kun nyt löysin tekijän nimenkin.

    Eeva

    VastaaPoista